Pusta obećanja i još više puta vjerovanja

 


Pompezno su članovi opozicije predvođeni mladim i “neiskvarenim” kadrovima najavljivali velike “promjene”, najavljivali uvođenje reda i poboljšanje svih segmenata života. Pompezno su najavljivali i obraćuvanje sa vlasti i sa svima koji se ne slažu sa njima.

Ok, te najave i obećanja su jedna obična politička priča koja se kuha godinama na našoj sceni, ali ipak sve ono što su oni najavljivali ne da nisu imali šta da uradi, nego oni čak nisu sposobni da uvedu red u svojim redovima.

Trio je već svima dobro poznat Stanivuković, Trivić i Begić sa povremenim ubacivanjem Nebojše Vukanovića, koji je prepoznao o kakvim diletantima se radi i davno se distancirao od njih. Već svi znamo koliko afera je isplivalo do strane njih, gej snimci, drogiranje, nemaju završene ni fakultete, narod im ne dolazi na skupove,  njihove međusobne razmirice i tuče na stranačkim organima, su nam pokazatelji da oni ustvari nisu nikakva promjena kako su sami sebe nazivali već vukovi gladni vlasti, para i moći.

Jedini uspjeh im je laganje naroda i snimanje po društvenim mrežama, ali vidimo po njihovim trenutnim predizbornim skupovima gdje je posjećenost do maksimalno 50 ljudi, da je narod ipak prepoznao njihovo zlo, da dobro ste pročitali zlo, jer niko od njih nije ništa drugo do zao čovjek jer nemaju obraza, časti ni poštenja, nemaju ni obrazovanja nemaju ništa što jednog dobrog čovjeka krasi i pokazuje svu njegovu dobrotu.

Obećavali su pompezno besplatan javni prevoz, a juče smo dobili najskuplji javni prevoz u regionu, obećavali su da će graditi, to do nekog djela su i ispunili ali grade bez građevinskih dozvola njihovi finansijeri i tajkuni, bespravno grade zgrade i stanove, obećavali su i snimali klipove gdje se čude kako čovjek nema vode, a danas mnoga naselja u gradu nemaju vode nikako, u najtoplijem djelu godine ljudi nemaju nikako vode, drugima koji imaju malo vode uvode redukcije.

Obećavali su da će zapošljavati, i to su do nekog djela ispunili, samo u Vodovodu je bez konkursa zaposleno 40 članova PDP-a, tu je zaposlena i svastika gradskog menadžera Bojana Kresojevića, a Bojan kresojević će putem svoje firme da naplati edukaciju uposlenicima Gradske uprave.

Obećavali su, i ispunili su, ali svoj džepove i džepove svojih stranačkih tajkuna i svojih poslušnika, a narod ostavili žedan i gladan u 21.vijeku, sa najskupljim gradskim prevozom u cijelom regionu.


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Raspad banjalučke opozicije na paramparčad

Kako je pukla ljubav u trokutu orgija u opoziciji

Političko blato u Banjaluci i valjanje u njemu