POLITIČKI DEBAKL OPOZICIJE

 


Predizborna kampanja je već uveliko krenula i prije svog zvaničnog početka, i već tada smo mogli da vidimo borbu političara za glasove. Najglasniji su bili opozicioni političari koji su na sve načine pokušavali da dobiju koji glas, naravno koristili su se onim najnižim metodama i udarcima, lažima i spletkama, pravili javne performanse, ali ipak desilo se ono što sigurno oni nisu očekivali. Pročitani su!

 

Narod ih je pročitao, čak i oni koji su im prije vjerovali da su oni kao tobože neka promjena, uvidjeli su da to nije istina, da je to ustvari samo skupina plačeničkih struktura sa zapada, neškolovanog i nestručnog kadra koji nema nikakvu empatiju sa narodom, koji nema čak nikakvu realnu vezu sa narodom jer ako se nisu obogatili putem svojih javnih funkcija onda su zasigurno došli iz bogatih porodica, te iz tog razloga nemaju nikakvu povezanost sa problemima običnog čovjeka posebno u ovim teškim vremenima kada u cijelom svijetu vlada kriza.

 

Organizuju skupove širom Srpske međutim oni i nisu tako uspješni, ustvari nisu uspješni nikako jer se posjeta na tim skupovima može prebrojati na prste jedne ruke, prosjek posjete skupa je 30 osoba što je ako uzmemo neki prijašnji period ponizno i znamo da opozicija to vidi i prepoznaje ali pokušavaju na veoma perfidan način sa svojim stručnim timom fotografa i video režisera da prikažu da je upravo suprotno. Nije ni to bitno, neka pokušavaju, ali ipak realnost se vidi prilikom silnih skupova koji su čista propast.

 

Nema kraja kriminalu u nepotizmu koji su pokazali za ovo kratko vrijeme, preko 200 zaposlenih članova partije, porodice i bliskih prijatelja u javna preduzeća, izdavanje urbanističkih saglasnosti i građevinskih dozvola poput običnih papira, opet stranačkim kolegama i svojim prijateljima i rodbini, otvaranje nekih jeftinih radova koji su namjerno 2 godine stajali da bi kao tobože bili objavljeni pred izbore, sve je ovo samo mali dio pravog pokazatelja stanja svijesti opozicije, ali ne samo stanja svijesti već i stanja njihove sposobnosti jer iz svega što smo uspjeli da vidimo jeste da su za jaku kratko vrijeme pokazali veliku nesposobnosti osim u stranačkom zapošljavanju, uništavanju svega što valja i kriminalu  neviđenih razmjera.

 

Sreća je da je to narod prepoznao i da će narod to da kazni 2. Oktobra!

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Raspad banjalučke opozicije na paramparčad

Kako je pukla ljubav u trokutu orgija u opoziciji

Političko blato u Banjaluci i valjanje u njemu