Stanivuković i Begić kao glup i gluplji, ali u stvarnosti

 


Već smo svi uveliko navikli na mnoge gluposti laži koje ovaj dvojac plasira putem svojih online kanala i putem svojih stranačkih medija, ali pored laži koje iznose sve više je i gluposti koje stvarno podsjećaju na poznati film “Glup i gluplji”.

Mnogo je toga što oni izvaljuju. Sami su napravili raskon u svojoj partiji skupa sa Jelenom Trivić, da bi sada Jelena i Draško bili na ratnoj nozi, a Begić igrao solo iako najviše uživa u grupnjaku. Ipak i to im je provaljena igra jer se ipak vidi da Begić i Draško i dalje sarađuju, ali nažalost ne tako dobro.

Jednostavno oni pokušavaju da se uhvate za sve kako bi diskreditirali čovjeka kakav je Prof. dr Vlado Đajić, koji ne samo da je jedan ljekar i Univerzitetski profesor nego je čovjek koji pomaže svakoj osobi u cijeloj Republici Srpskoj, spasio je na desetine hiljada života. Za sve im je kriv on, čak i kada im se desi neki kvar u njihovoj ličnoj kući sigurno im je kriv Vlado, samo im nedostaje da i to počnu da objavljuju.

Zadnji slučaj je njihov vrhunac gluposti gdje prilikom građevinskih radova i pucanja zemlje optužuju njega da je kriv, iako nije on izvođač radova iako tu postoje inžinjeri i stotine proračuna sve je to nešto što se može desiti prilikom bilo kakvih radova, ali oni na jeftini način pokušavaju da diskreditiraju Vladu Đajića. Sreća je što narod u potpunosti prepoznaje njihove napade i njihove igre jer ipak njih dvojica su minorne ličnosti u svom životu, a sa nekim kao što je Vlado Đajić ipak se ne mogu ni porediti.

O kakvim ličnostima se radi govori i činjenica da čovjek koji se predozirao kokainom na gay orgijama u Zagrebu proziva čovjeka kao što je Vlado da se drogira, proziva čovjeka koji je godinama ambasador djece sa Down sindromom da ih koristi u političke svrhe, a on i prije nego što je ušao u politiku je bio njihov ambasador i pomaže im i podržava ih na sve moguće načine. Oni nisu bili u stanju ni da se raspitaju nego su odmah to iskoristili na sebi svojstven dječiji način, jer ipak oni su samo neuka djeca koja pokušavaju da se igraju politike, ali im to ne ide od ruke pa se samo koriste lažima. A to možemo da vidimo iz dana u dan i sve više i više počinje ljudima da se to gadi.

Begić i Draško već deset godina završavaju drugu godinu fakulteta, a uhvatili su prozivati čovjeka koji ima na desetine napisanih naučnih radova koje oni vjerovatno ne znaju ni pročitati.

Ipak oni su samo djeca koja žele da se igraju, ali im ne ide od ruke, iz dana u dan ispadaju samo gluplji, posebno postavljajući Bojana Kresojevića novog Draškovog momka na funkciju GRADSKOG MENADŽERA. Gradski menadžer? Zar nam nije dosta više nekih menadžera koji se samo šetaju u odijelima i to im je vrhunac posla, služe za prljave igre i gay seksualne fantazije po kabinetu gradonačelnika.

Narod je to sve prepoznao, a nama koji smo taj narod je više dosta balavaca koje gledamo kako lažu i petljaju po mrežama, koji su glupi i iznose gluposti jer im je to danas dostupno. Držite se vi svojih kokainskih gay orgija i primajte kur***e jer jedino to najbolje znate da radite.

 

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Raspad banjalučke opozicije na paramparčad

Kako je pukla ljubav u trokutu orgija u opoziciji

Političko blato u Banjaluci i valjanje u njemu